#1: Kodning för första gången @100TjejerKodar

#1: Kodning för första gången @100TjejerKodar

Följ med Natalia Jonsson, Driftledare på Mobile Business inom Business Sales & Delivery och nybörjare på kodning, som under veckan kommer att rapportera direkt från 100 Tjejer Kodar i Barcelona.

Tele2 är stolt telekompartner för programmeringslägret 100 Tjejer Kodar i Barcelona 4-9 September. Idén med 100 Tjejer Kodar är enkel – att samla 100 kvinnor, och under roliga och inspirerande former lära sig koda. Natalia Jonsson, är en av dessa 100 kodare i Barcelona. Under veckan kommer vi att få följa med Natalia som kommer att rapportera direkt från lägret. Häng med!

Söndag 4 september

Sitter på planet och funderar över hur detta ska gå? Min första resa helt själv till ett annat land, jag känner ingen vilket gör mig nervös. Ska ge mig på kodning för första gången, har alltid haft intresse för det men aldrig tagit steget för att lära mig om det. Denna resa kommer bli något jag aldrig gjort förut, superkul men samtidigt skrämmande. Det kommer helt klart bli en utmaning vilket jag gillar då jag älskar att ge mig på nya äventyr. Ska bli intressant och se vad de andra tjejerna har för förväntningar och tidigare erfarenhet.

Via gruppen på facebook är vi några som samåker från flygplatsen till hotellet, det känns skönt. Rätt många som bor på det hotellet som 100 Tjejer Kodar rekommenderat (Villa olimpica suites), så förmodligen kommer man hitta några och hänga med 🙂 .

Ikväll ska vi ha vårt första mingel där alla tjejer som ska delta i kursen kommer närvara, tror inte det blir en lång kväll då vi har samling 8:30 imorgon.

Vi får se vad morgondagen har att erbjuda!

Är så taggad 🙂

Natalia Jonsson