#2: Efter en härlig roof top kväll igår började första dagen @100TjejerKodar

#2: Efter en härlig roof top kväll igår började första dagen @100TjejerKodar

Följ med Natalia Jonsson, Driftledare på Mobile Business inom Business Sales & Delivery och nybörjare på kodning, som under veckan kommer att rapportera direkt från 100 Tjejer Kodar i Barcelona.

Tele2 är stolt telekompartner för programmeringslägret 100 Tjejer Kodar i Barcelona 4-9 September. Idén med 100 Tjejer Kodar är enkel – att samla 100 kvinnor, och under roliga och inspirerande former lära sig koda. Natalia Jonsson, är en av dessa 100 kodare i Barcelona. Under veckan kommer vi att få följa med Natalia som kommer att rapportera direkt från lägret. Häng med!

Måndag 5 september

Valkiria Hub Space

Efter en härlig roof top kväll igår började första dagen med härliga goodiebags från olika sponsorer, självklart är ju Tele2 med och sponsrar 🙂

Vi hade samling där vi gick igenom veckans program, då det är 5 olika kurser så har ju alla olika mål med kursen. Jag läser The essentials of programming (nybörjare) där målet för veckan är att vi ska lära oss språket och bygga en app.

I början av lektionen kändes det helt omöjligt att vi skulle komma så lång på så kort tid, men slutet av dagen började man förstå mer och mer och kunde klappa sig själv på axeln (första dagen avklarad).

Härligt med ett gäng tjejer som ger sig på kodar världen,  man blir så motiverad när man träffar dessa grymma tjejer.

Vi avslutade dagen med en AW på beachen 🙂

Nu sitter jag och laddar batterierna för imorgon !