#3: Känner mig som en utav de i walking dead @100TjejerKodar

#3: Känner mig som en utav de i walking dead @100TjejerKodar

Följ med Natalia Jonsson, Driftledare på Mobile Business inom Business Sales & Delivery och nybörjare på kodning, som under veckan kommer att rapportera direkt från 100 Tjejer Kodar i Barcelona.

Tele2 är stolt telekompartner för programmeringslägret 100 Tjejer Kodar i Barcelona 4-9 September. Idén med 100 Tjejer Kodar är enkel – att samla 100 kvinnor, och under roliga och inspirerande former lära sig koda. Natalia Jonsson, är en av dessa 100 kodare i Barcelona. Under veckan kommer vi att få följa med Natalia som kommer att rapportera direkt från lägret. Häng med!

Tisdag 6 september

Vaknade med feber och halsont idag vilket är riktigt tråkigt, fick gå till hotellet lite tidigare då jag blev sämre under dagen.

Nu har jag vart på pharmacyan och fått lite medicin som jag hoppas ska hjälpa, känner mig som en utav de i walking dead men nu till det roliga, idag fick vi koda och skapa ett spel, så coolt!

Väldigt simpelt spel men inte lätt att få ihop, målet är att vi alla ska ha byggt ett spel till slutet av veckan. Kodning är inte alls lätt och det är precis som de säger ”det är ett helt nytt språk”. Det lär ta lite tid att få in detta ”språk” som ser ut som Matrix (haha). Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon för det är super tråkigt att jag blivit sjuk just nu.