#4: Once in a lifetime @100TjejerKodar

#4: Once in a lifetime @100TjejerKodar

Följ med Natalia Jonsson, Driftledare på Mobile Business inom Business Sales & Delivery och nybörjare på kodning, som under veckan kommer att rapportera direkt från 100 Tjejer Kodar i Barcelona.

Tele2 är stolt telekompartner för programmeringslägret 100 Tjejer Kodar i Barcelona 4-9 September. Idén med 100 Tjejer Kodar är enkel – att samla 100 kvinnor, och under roliga och inspirerande former lära sig koda. Natalia Jonsson, är en av dessa 100 kodare i Barcelona. Under veckan kommer vi att få följa med Natalia som kommer att rapportera direkt från lägret. Häng med!

Onsdag 7 September

Tiden flyger förbi…

Efter en lång, jobbig natt med feber vaknade jag utvilad och kunde fortsätta kursen (YES). Hade vart så tråkigt att missa detta då det händer once in a lifetime!

Vi fortsatte med vår kodning och skapade ännu ett spel (tic tac to/ 3 i rad), något som ser så enkelt ut men inte alls lätt att skapa. Man får även delta i olika workshops under veckan, idag hade vi iZettle på plats som berätta om ”Git together” och Ericsson som tala om 5G. Inte varje dag man har den möjligheten. 🙂

Man kan följa 100tjejer kodar på instagram (tjejerkodar), där läggs de upp bilder dagligen. Dagarna går alldeles för fort nu är de bara 2 dagar kvar, måste ta vara på tiden. Avlutade iallafall dagen med en shoppingrunda och lite god mat 🙂