4Potentials prisar vd Thomas Ekman

4Potentials prisar vd Thomas Ekman

Den 21:e september arrangerade nätverket 4Potentials träffen Executive Inspiration. Under kvällen höll Tele2 två workshops med temat innovation och förändring. Som konkreta exempel presenterades Value Champion och innovationsprojektet Tele2 Hack Day som drivs av Johan Bäckman och Vilho Jonsson.

Intresset bland åhörarna var stort och många var imponerade över den resan Tele2 gjort och fortsätter att göra. Med under kvällen deltog också Jan Karmakar, Kim Hagberg och Markus Rudberg från Central Functions.

Kvällen avslutades med en middag där samtliga företag och medlemmar ur nätverket var representerade.  En av hedersgästerna var Tele2 Sveriges vd Thomas Ekman som nominerats till priset ”Årets mest inspirerande medarbetare” av 4Potentials och Business Sweden.

Thomas vann utmärkelsen och här är ett utdrag ur motiveringen:

Samtliga finalister pratar om vikten av att ha roligt på jobbet. Men för att ha kul krävs det också att man är kul och inspirerande. Årets vinnare är naturligt glad, ödmjuk, drivande och har en unik förmåga att hela tiden lägga i ytterligare en växel och se nya perspektiv. Du vågar gå före. Du vågar ta ett mandat och kasta dig ut i okända länder och marker.