#5: Tapas, Sangria & kodning @100TjejerKodar

#5: Tapas, Sangria & kodning @100TjejerKodar

Följ med Natalia Jonsson, Driftledare på Mobile Business inom Business Sales & Delivery och nybörjare på kodning, som under veckan kommer att rapportera direkt från 100 Tjejer Kodar i Barcelona.

Tele2 är stolt telekompartner för programmeringslägret 100 Tjejer Kodar i Barcelona 4-9 September. Idén med 100 Tjejer Kodar är enkel – att samla 100 kvinnor, och under roliga och inspirerande former lära sig koda. Natalia Jonsson, är en av dessa 100 kodare i Barcelona. Under veckan kommer vi att få följa med Natalia som kommer att rapportera direkt från lägret. Häng med!

Torsdag 8 September

Näst sist dagen…

Idag lyckades vi bli klara med vår Tic Tac Toe (3 i rad) spel, det har vart så himla kul!

Detta kommer jag kunna ta med mig hem och visa, vilket jag personligen tycker är jättecoolt 🙂

Matrix kursen börjar leda sig mot sitt slut, det har vart superkul men samtidigt tufft då allt är så himla nytt för mig men jag har haft så fantastiska lärare. Det är helt otroligt hur de lyckats mata in så himla mycket under en så kort tid och verkligen fått mig men även alla andra att förstå sig på kodning.

Nu menar jag inte att jag är bäst på kodning men har en helt annan förståelse för det. 🙂

Vi blev bjudna på lunch från Paradox (tapas) och sedan höll de även en workshop om spel, vilket är super kul nu när man har sysslat med det i snart 1 vecka.

Vädret är super bra här nere så jag har passat på och hängt lite vid poolen efter kursen, så härligt och välförtjänt.  Avslutade dagen med tapas och sangria!