Mitt första intryck av mentorsprogrammet

Jag visste egentligen inte riktigt vad jag skulle förvänta mig när jag blev antagen till mentors-programmet på Tele2. Vad innebär det egentligen att vara adept? Vilka är dem andra som kommer att delta? Vad är upplägget för programmet? Ja, frågorna var många. Men efter Kick-offen förra …

Om mentorerna

Mentorerna i Tele2s mentorprogram kommer från två olika grupper – IT Services och Business IT. Business IT arbetar med teknisk produktledning och affärsnära IT-utveckling. IT Services ansvarar för utveckling, drift och support av IT system och tjänster.

Om Maria Svensson

Hade någon frågat mig vad jag gjorde på fritiden för sex månader sedan så hade jag svarat att jag höll på att försöka lära mig att DJa, nu så kollar jag dock hellre på Sveriges mästerkock och umgås med vänner och familj.

Om Emmy Ryrstedt

Jag är 25 år gammal (snart 26…) och kommer från den lilla staden Kristianstad i Skåne. På min fritid umgås jag med mina vänner så mycket jag bara kan och spelar gärna fotboll om jag får chansen.

Om Nicole Martini

Jag måste först starta inlägget med att säga, wow vad spännande detta ska bli! Framförallt att jag har fått äran att vara med i mentorprogrammet hos Tele2 men också för att jag ska få skriva om mina upplevelser som adept under det kommande året.

Om Jacqueline Laschitza

Som en utav de fem adepterna till mentorprogrammet ser jag otroligt mycket fram emot att dela mina upplevelser med er läsare. För att ni ska lära känna mig lite bättre kommer ni få en kort presentation om vem jag är, varför jag sökte mig till mentorprogrammet och vad ni kan förvänta er av mina blogginlägg.

Om Moa Bäck

Jag kommer ursprungligen ifrån Göteborg men är sedan något år tillbaka bosatt i Stockholm där jag läser civilingenjörsprogrammet på Kungliga Tekniska Högskolan med inriktning mot informationsteknik.

Lena Beijer inspirerade på DataTjej i Göteborg

En gång per år anordnar föreningen DataTjej en konferens där deltagarna under några dagar i början av vårterminen får möjlighet att träffa andra dataintresserade tjejer, nätverka, lyssna på inspirationsföreläsningar och träffa företag. I år gick konferensen av stapeln i Göteborg och Tele2s Head of Business IT var en av inspiratörerna.