Armine Sinabian – elitboxare med ny karriär

När elitsatsande boxaren Armine Sinabian la handskarna på hyllan valde hon att slå in på en helt ny professionell bana och utbildade sig till systemerare. Idag arbetar hon som Quality Assurance Manager på Tele2, och tränar numera "bara" sex pass i veckan.

Tele2 på Handelsdagarna

Handelsdagarna 2015 går av stapeln på Stockholms Handelshögskola den 5-6 februari. Tele2s monter är bemannad mellan klockan 10 och 16 och vi ser fram emot att träffa många studenter.

Maria Bröms – Makeup artist som blev driftledare

Maria Bröms utbildade sig till makeup artist men halkade in på Tele2s kundservice 2001. Idag arbetar hon som driftledare på TCS Fixed and Mobile business support och hennes grupp hjälper företag som har någon typ av teknisk problematik.

Victoria Danielsson – älskar service, ledarskap och fotboll

Victoria Danielsson arbetar som Head of Service Experience på Business som är en helt ny tjänst på Tele2. Jobb handlar om verksamhetsutveckling på kundservice och att skapa förbättringar i en serviceorganisation där alla har mycket att göra. På fritiden är hon fotbollstränare för sönernas lag i IFK Lidingö.

Helena Thorsell – med 20 år i telekombranschen

Helena Thorsell arbetar sedan 2 år tillbaka som Service Manager på Tele2. Hon har varit inom Kinnevikkoncernen i 20 år och började på ekonomiavdelningen på Kabelvision. Hon gjorde en kort avstickare från Telekombranschen 2007 men var snart tillbaka igen.

Lovisa Halldén – Training Manager med författardrömmar

Lovisa Halldén är ny på Tele2 i rollen som Training Manager på Business Sales & Delivery. Hon arbetar bland annat med att samordna utbildningar och säkerställer att alla medarbetare med kundkontakt har rätt kunskaper och färdigheter. På fritiden skriver hon romaner och drömmer om att bli författare.

Vilken kompetens och personliga egenskaper är viktigast för att lyckas i din roll?

Från början var planen att jag skulle arbeta med marknadsföring. Men när jag var klar med min utbildning fick jag en roll där jag skulle jobba både med sälj och marknad och insåg snabbt att säljyrket passade mig väldigt bra, säger Lina Blomér som är ny på Tele2 i rollen som Senior Account Manager på Corporate & Public Tele2 Business.

Utvecklingsmöjligheter

På Tele2 finns inga gränser för var din karriär kan ta dig. Därför finns det ingen typisk Tele2 karriär. Med rätt inställning och vilja kan du helt enkelt gå hur långt som helst. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi tror på att när du växer och utvecklas, då växer Tele2 också. We challenge you. To challenge us!

Jobba på Tele2

Alla vi som arbetar på Tele2 har till uppgift att vara bäst på att skapa värde för våra kunder. Vi verkar på en marknad som ständigt förändras.