Vilken kompetens och personliga egenskaper är viktigast för att lyckas i din roll?

Från början var planen att jag skulle arbeta med marknadsföring. Men när jag var klar med min utbildning fick jag en roll där jag skulle jobba både med sälj och marknad och insåg snabbt att säljyrket passade mig väldigt bra, säger Lina Blomér som är ny på Tele2 i rollen som Senior Account Manager på Corporate & Public Tele2 Business.

Utvecklingsmöjligheter

På Tele2 finns inga gränser för var din karriär kan ta dig. Därför finns det ingen typisk Tele2 karriär. Med rätt inställning och vilja kan du helt enkelt gå hur långt som helst. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi tror på att när du växer och utvecklas, då växer Tele2 också. We challenge you. To challenge us!

Student

Börja din karriär på Tele2. Varför inte starta som student?

Att jag antingen skulle jobba med musik eller teknik var alltid givet

”När jag växte upp ägnade jag mycket av min fritid åt att spela piano men lika ofta var jag med kompisarna och programmerade och spelade dataspel. Att jag antingen skulle jobba med musik eller teknik var alltid givet”, säger Jonas Walve som arbetar som teknisk produktchef för kontantkort på Comviq.

Ett brinnande intresse för amerikansk fotboll

”Precis som när det gäller många andra saker i mitt liv halkade jag in på Tele2s Executive Trainee-program lite på ett bananskal. Telekom var inte ett självklart val för mig men jag blev helt såld på företaget under rekryteringsprocessen och har alltid haft som dröm att jobba inom Kinnevikkoncernen”

Elitsatsning inom ridsport eller skolan?

”Innan jag började på Handelshögskolan stod valet mellan en elitsatsning inom ridsport eller att fokusera på skolan. Eftersom jag inte kände mig helt säker på vad jag ville jobba med föll det sig naturligt att välja en bred utbildning inom ekonomi”, säger Karolina Larsson som nu arbetar som Executive trainee vid sidan av Tele2s Sverige vd Thomas Ekman.

Från Lund till Malmö

Efter 3,5 framgångsrika år som butikschef i butiken Nova Lund har Kalia Hansson nu tagit över rodret i Malmöbutiken.

Från ekonomiavdelningen till Systemansvarig på Human Resources

Kerstin Törnkvist jobbade extra på ekonomiavdelningen på Tele2 när hon pluggade Informationsteknik på KTH i Kista. Efter utbildningen fick hon jobb som systemförvaltare på IT-avdelningen. Efter drygt tre år i den rollen sökte hon nya utmaningar utanför Tele2 men är nu tillbaka igen.