Björn Corriere – Ser fram emot ledarskap

Björn Corriere – Ser fram emot ledarskap

Björn Corriere, din väg in på Tele2 är ganska unik. Hur gick det till när du blev rekryterad.

– En gammal bekant till mig som arbetade på Tele2 gav mig ett ”du är grym”-kort för ungefär ett år sedan. Det är ett kort som butiksmedarbetarna kan ge till någon som de tror skulle passa på Tele2. Kortet fungerar som en stark rekommendation till att jobba hos oss på Tele2.

Och när du blev erbjuden en tjänst som säljare i butiken i Väsby tog du chansen?

– Ja, jobbet verkade väldigt roligt och det kändes som att det fanns goda möjligheter att både utvecklas och att gå vidare i karriären. Och redan under den första intervjun var jag tydlig med att mitt mål på lite sikt var att gå vidare till butikschef.

Nu arbetar du sedan en tid tillbaka som butikschef i Bålsta så du nådde ditt första mål på lite knappt ett år?

Precis, och jag tycker att jag har Mattias Borg som var min chef i Upplands Väsby att tacka för att det har gått så bra. Han har lärt mig väldigt mycket om sälj och ledarskap och inte minst har han visat hur kul & intressant det är.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?

– Utmaningen att få jobba med nya människor och att få lära mig mer om ledarskap. Coacha människor är det roligaste jag vet.

Vem är du privat?

– Jag är en väldigt tävlingsinriktad människa som tycker mycket om att träna. Både styrketräning och löpning för att hålla igång konditionen. I sommar ska jag vara med på ett lopp som heter ”Color run” som innebär att man springer fem kilometer samtidigt som man blir nedstänkt med färg. Det är som en festival fast med träning.

Du är också passande nog grymt mobilintresserad?

– Jag är alltid först med nyheter och innan jag började på Tele2 drev jag en sida på Facebook som handlade om mobiltelefoner. För mig är det oerhört lyxigt att få jobba med mobiler och att få vara bland de första som får klämma och känna.