Ellinor Nilsson – från extrapersonal till fast tjänst

Ellinor Nilsson – från extrapersonal till fast tjänst

Ellinor Nilsson som började som extrapersonal i Tele2-butiken i Sundbyberg i april 2014 fick fast tjänst och arbetar idag som säljare i Kista. Hon beskriver sig själv som en person som har mycket energi och trivs med att visa framfötterna och ta egna initiativ.

Berätta lite om din bakgrund?

– Jag gick ut gymnasiet 2013 och började jobba direkt. Jag testade några olika jobb, men inget kändes helt rätt. Därför blev jag väldigt glad när jag fick chansen att börja som extrapersonal i Tele2-butiken i Sundbyberg.

Flyttade med chefen till Solna centrum

Du flyttade med din chef till Solna centrum, men nu har du bytt butik igen?

– När min chef i Sundbyberg Max Ågestam skulle ta över butiken i Solna fick jag chansen att följa med och få en fast tjänst. Jag uppskattar Max som chef, inte minst för att han och jag har en rak och öppen kommunikation som hjälper mig att utvecklas. Nu tar jag mig an nya utmaningar i Kista med Tele2s skönaste gäng, men kommer sakna både mina fantastiska kollegor och min chef. Jag är tacksam över allt som Max har lärt mig både på ett personligt och professionellt plan.

Vad tycker du själv gör dig till en riktigt bra medarbetare?

Redan under min första intervju fick jag veta att Tele2 uppskattar medarbetare som visar framfötterna och som arbetar självständigt. Jag tycker själv att jag är bra på att ta initiativ och lösa problem på egen hand.

Älskar mötet med kunden

Vad är det som gör jobbet som är roligt?

– Jag älskar att prata med kunder oavsett vad ärendet gäller, och det är framförallt mötet med kunderna som gör att det är lika kul att komma till jobbet varje dag. Vi får också chansen att gå olika typer av utbildningar, och jag tycker att jobbet blir roligare desto mer jag kan om våra produkter.

Du beskriver dig själv som en person som är bra på att ta initiativ och utmana sig själv. Är det sådan du är även utanför jobbet?

– Och nu senast är jag väldigt stolt över att jag tog körkort och att jag är så bra på att köra bil. Körkortet kändes som något väldigt stort, och när jag lyckades fick mitt självförtroende en stor boost!