Från Lund till Malmö

Från Lund till Malmö

Efter 3,5 framgångsrika år som butikschef i butiken Nova Lund har Kalia Hansson nu tagit över rodret i Malmöbutiken.

-Då jag är en person som gillar när det händer saker känns det som en rolig utmaning att byta till malmöbutiken som ligger i ett område med en annan typ av kundkrets. Min gamla butik fungerade väldigt bra och jag känner mig stolt över att ha jobbat där och utvecklat butiken till vad den är idag.

Innan du kom till Tele2Butikerna hade du bland annat 17 år inom försäljning på OnOff i bagaget, och ryktet säger att du har kunder som har följt dig de senaste 20 åren.

-Ja, det stämmer faktiskt! Och en av de sakerna som gör att jag trivs så bra på Tele2 är att företaget har samma inställning till att bygga långsiktiga relationer med kunderna som jag. Service och goda relationer är nyckeln till att jag har många återkommande kunder.