Grattis Emre Akan, du vann utmärkelsen Årets Säljare 2014 på Tele2Butikernas Awards

Vad är din nyckel till framgång?

– Om jag ska lyfta fram en egenskap är det att jag är bra på att lyssna och förstå andra människor. Inte minst i säljsituationer är det viktigt att komma ihåg att vi har två öron och en mun.

I nomineringstexten beskrivs du som en person som är omtyckt av både kollegor och kunder. Vad gör dig uppskattad av andra?

– Personligen tror jag att goda relationer handlar om rak kommunikation. Att våga tala öppet, oavsett om det handlar om positiv feedback eller när det handlar om hur saker kan göras bättre. Och vad det än gäller har jag alltid med mig en avsikt att hjälpa.

Vi måste förstås också ställa den klassiska frågan: Hur känns det?

– Helt grymt! Det är absolut klart den finaste utmärkelsen som jag vunnit hittills i min karriär. Jag känner mig också väldigt tacksam för all stöttning och hjälp som jag fått av min butikschef Patrik och vår regionchef Robel.

– Jag är väldigt glad och tacksam att jag har fått chansen att jobba i en av Sveriges bästa Tele2-butiker. Tele2 är ett jättebra företag med många spännande karriärvägar och jag ser fram emot att fortsätta att utvecklas både som människa och yrkesperson här.