Grattis Zara Bevanda, butikschef på Emporia som vann ”Årets butik”

Grattis Zara Bevanda, butikschef på Emporia som vann ”Årets butik”

Hur känns det?

– Helt fantastiskt och nästan lite overkligt. Under hela året har vi haft som mål att butiken skulle få en nominering och det betyder hur mycket som helst för oss att vi vann. Jag är otroligt stolt över hela teamet!

Vinsten är givetvis resultatet av starkt teamwork i kombination med utmärkta individuella insatser.

Kan du berätta lite om vad som gör teamet och dina medarbetare så bra?

– Självklart! En viktig nyckel är förstås att vi kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt samtidigt som alla har sina unika styrkor:

Felicia Billgren har alltid totalt fokus på att leverera bästa möjliga service till alla kunder och är aldrig långt ifrån skratt. Hon börjar aspirantutbildningen nu senare i höst vilket känns jätteroligt.

Mattias Cederberg började på Emporia i våras och jag uppskattar att han alltid ser en lösning på allt. Han kommer alltid med otroligt kreativa lösningar och är väldigt flexibel. För Mattias är det vardagsmat att göra det lilla extra för kunderna.

Christian Frej firar ett år på Tele2 nu i oktober. Han är målmedveten och utmanar alltid sig själv för att få till den bästa lösningen för kunden. Christian har ett fantastiskt tålamod och tar sig an alla kundmöten med samma entusiastiska lugn.

Linn Nerlund är vår nya extra-anställda. Hon är väldigt driven och duktig på service och hon ger sig aldrig innan hon har förstått kundens behov.

Och vi frågade förstås även vad personalen ser som om butikschefens styrkor:

Zara ser sin personals positiva egenskaper och vill hjälpa dem att utvecklas och göra bra resultat. Hon är alltid rak och ärlig och delar alltid generöst med sig av sin kunskap och erfarenheter. Zara är bra på att lyssna, svarar gärna på frågor och är alltid öppen för nya förslag.