Halvtidsträff!

Halvtidsträff!

Terminens första tentaperiod närmar sig med stormsteg. I tisdags tog jag en paus från allt som har med matriser och fourierserier att göra, det var nämligen dags för halvtidsträff på Tele2s kontor i Stockholm. Denna gång skulle jag inte bara träffa min mentor utan även alla adepter och mentorer som deltar i Tele2s mentorprogram tillsammans med mig.

Det var flera månader sedan mentorprogrammet gick av stapeln. Hur har det gått för alla adepter under programmets gång? Vi ägnade hela förmiddagen åt diskussionsfrågor kring just detta tillsammans med Charlotta Wikström som även höll i en workshop under vår första träff. Det var så intressant och givande att utvärdera de månader som har gått tillsammans med adepterna; Emmy, Nicole, Jacqueline, Moa samt alla mentorer. Olika ämnen diskuterades flitigt, allt från hur viktigt det är att boka upp tid med sig själv till vikten av att skaffa ett nätverk.

På eftermiddagen väntade ett studiebesök på Tele2s nybyggda datacenter (se bild ovan) samt en otroligt inspirerande föreläsning med Elisabeth Stjernstoft, CIO på Tele2. Dagen var minst sagt fullspäckad och gav mig en enorm energipåfyllnad.

Parallellt med tentaplugget har jag funderat över exjobb, ett ständigt återkommande ämne bland mina inlägg märker jag. Något jag inte har avslöjat är att jag ska göra mitt exjobb på just Tele2 och det ska bli så roligt! I dagsläget diskuteras det flitigt exakt vad exjobbet ska handla om, något ni får veta mer om i nästa inlägg!

 

Ha det bra tills dess!

– Maria Svensson