Ingenting är omöjligt, det är bara olika svårt!

Ingenting är omöjligt, det är bara olika svårt!

Den nionde terminen är nu i full gång, examensarbetet börjar sakta men säkert göra sig påmind och de sista tentorna börjar närma sig.

Jag hoppas att ni har haft en fantastisk sommar! Jag har, som jag berättade i ett tidigare inlägg, spenderat min sommar med att koda hela dagarna vilket har varit så roligt! Jag utvecklade tillsammans med mina kollegor ett webbaserat spel med hjälp av node.js, angularJS och D3.js. Jag ska inte sticka under stolen med att jag var nervös inför detta sommarjobb, att programmera utanför studierna var helt nytt för mig. Men nu i efterhand var jag helt klart nervös i onödan. Självklart stötte vi på en hel del utmaningar under projektets gång, men som varje gång man utmanar sig själv så ångrar man sällan det efteråt 🙂 Ovan får ni en sneak peak på vårt spel som fick namnet Spacy!

Jag ser så mycket fram emot denna höst och kommande vår. Kanske beror det på att  jag har en hel del roliga (och läskiga) utmaningar framför mig med allt från examensarbete och jobbsökning till hackathon och vasalopp. Jag har också satt upp några mål inför denna höst. Ett mål är att bli bättre på att lämna studierna i skolan och inte alltid ta med mig dem hem. Att vara effektiv mellan 08-17 för att sedan vara ledig på kvällarna har jag insett ger mig mer ork och balans. Snart är det dags för halvtidsträff med det fantastiska Tele2-gänget, det ser jag verkligen fram emot och något som jag delar mig mer utav i framtida inlägg. Ha det bra tills dess!

– Maria Svensson