Bli en del av Tele2:s grymma kundservicegäng!

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din personlighet kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Vi har nyligen flyttat till helt nya lokaler i Kista där vi arbetar aktivitetsbaserat. Du får gärna ta en titt på denna film om kontoret och vårt arbetssätt.

Det här är jobbet

Commercial Business ansvarar för att sälja, leverera och supportera telekomtjänster till den svenska företagsmarknaden. B2B Support, inom Commercial Business, hanterar kundförvaltningen av våra företagskunder och drivs helt i egen regi. Kundförvaltning innebär att vi ansvarar för att ge kunder administrativt stöd och support efter att tjänsten har levererats.

Som kundservicemedarbetare på Tele2 B2B Support arbetar du i ett personligt kontaktteam där ni har ansvar för en grupp av våra största kunder. I kontaktteamet äger ni kundens alla ärenden och säkerställer att ärendena blir lösta på bästa möjliga sätt med kunden i fokus. Arbetet är komplext och bedrivs i många olika system varför helhetssyn, detaljkunskap och ansvarskänsla är viktiga egenskaper. I rollen får du möjlighet att ta mycket eget ansvar och fatta egna beslut.

Tjänsten är placerad i Kista och arbetet bedrivs på kontorstid måndag–fredag. Kontakten med kunderna sker både via telefon och via mail.

För att lyckas som kundservicemedarbetare på Tele2 behöver du ha följande:

Erfarenhet av serviceyrke med kundkontakt. Älska att ge service. Hög social kompetens. Driven, vilja att lyckas och älskar att ha många kontaktytor. Vara flexibel, öppen och gilla att det händer mycket. Kundfokuserad och lösningsorienterad. Gymnasie- eller högskoleutbildning. Flytande engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Har du alla ovan kompetenser så kommer du älska att jobba hos Tele2. Kunden är det viktigaste vi har, varför vi måste ha den bästa kundservicen i Sverige!

Tjänsterna är placerade i Kista, Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer.

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.