Tele2 söker en Junior Nätverkskonsult till Umeå

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Nu söker vi en junior Nätverkskonsult. Är du den vi letar efter?

Det här är jobbet…

Som Junior Nätverkskonsult på Tele2 kommer du i huvudsak att vara fokuserad på projekt och konsultation inom Networking. Du kommer att ha en stor bredd av arbetsuppgifter inom Networking så som design, konfigurering och installation. Primärt kommer du att arbeta med routing/switching/trådlöst och med kunder som ständigt utvecklas och befinner sig i teknikens framkant. Arbetet utförs både på Tele2s kontor och på plats hos kund.

Du kommer att ingå Networking Consulting Nord med konsulter från Falun i söder till Luleå i norr. Networking Consulting Nord är en del av Networking Consulting med nätverkskonsulter spridda över hela landet.

Det här är vad du har…

För att lyckas i den här rollen har du en eftergymnasial utbildning inom nätverkskommunikation alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper genom praktisk yrkeserfarenhet.

  • Erfarenhet av att jobba med nätverksprodukter.
  • Någon form av Cisco certifiering är meriterande.
  • Har du utbildning eller erfarenhet av programmering ser vi det som positivt.
  • Du kan utrycka dig väl i skrift och tal på såväl svenska som engelska.
  • Du har B-körkort.

Personliga egenskaper

Som konsult är det en viktig del i rollen att förvalta och utveckla företagets kundrelationer. För att lyckas i rollen är det därför viktigt med eget driv och ett konsultmässigt förhållningssätt.

  • Du är målmedveten, självgående och uppskattar ett kreativt arbete
  • Du har en stark vilja att hela tiden utveckla din kompetens
  • Du är prestigelös, effektiv och noggrann
  • Du är en lagspelare
  • Du har ett starkt kundfokus och motiveras av att kunderna utvecklas

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer. 

Tjänsten är placerad i Umeå.

Är du en av oss? Välkommen att söka tjänsten redan idag! Sista ansökningsdagen är den 28 februari. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.