Tele2 söker en Partneransvarig Göteborg

Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.  

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna. 

Vill du vara med på vår tillväxtresa?  Vi letar nu efter en kollega som kan hjälpa oss att vårda och utveckla relationerna med våra viktigaste samarbetspartners.  

Det här är jobbet…  

Som Partneransvarig på Tele2 är din främsta arbetsuppgift att driva försäljningen av Tele2’s produkter genom Tele2’s samarbetspartners.  

Du kommer att ansvara för att skapa marknadsplaner för dina samarbetspartners och genom kontinuerliga besök utveckla och stödja försäljningen av Tele2 företags hela produktportfölj. Arbetsuppgifterna sträcker sig från att upprätta partneravtal och driva säljuppföljning till att ansvara för säljaktiviteter, säljtävlingar och hålla utbildningar. Du kommer även stödja våra samarbetspartners i slutkundsmöten vid behov.     

Ditt primära distrikt kommer att vara Mellan- och västra Sverige varför vi gärna ser att du är placerad i eller har nära till Göteborg. 

Tjänstebil ingår i tjänsten. 

Det här är vad du har… 

För att lyckas i denna roll tror vi att du är social, strukturerad och van vid att arbeta på ett självständigt sätt. Dina styrkor är att du är driven, serviceinriktad och trivs med att ständigt utmana och utvecklas.   

Vi ser att du har några års erfarenhet av försäljning inom IT/Telekom mot både mindre och större kunder med dokumenterade goda säljresultat. Du har ett utvecklat affärsmannaskap och erfarenhet från att arbeta i en självständig roll. Har du erfarenhet av indirekt försäljning via partners eller återförsäljare är det meriterande.  Då tjänsten innebär att du är ute och rör dig mycket är det viktigt att du känner att detta passar din personlighet och att du under denna självständiga arbetstid fortfarande kan arbeta och prestera bra.  

Slutligen tror vi att du brinner för slutkunden och att du trivs i en säljorganisation som präglas av teamwork, en utmanaranda och glädje. 

Du talar och skriver svenska obehindrat då det är viktigt i rollen att du är en god kommunikatör. 

Att du har B-körkort är ett krav. 

Det här är vad Tele2 kan ge dig… 

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.  

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram. 

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension. 

Är du en person som brinner för att skapa långsiktiga relationer på ett välkänt företag och som har säljkultur i sitt DNA så tror vi att du är helt rätt person för oss. Och att vi är helt rätt plats för dig. Vi ser fram emot att få träffa dig. 

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer.  

Tjänsten är placerad i Göteborg.  

Välkommen med din ansökan senast den 26 april 2018. Urval och intervjuer sker löpande.