Jobba extra på Tele2 i Mall of Scandinavia!

Hej!

Mitt namn är Laurence och jag jobbar som butikschef på Tele2 i Mall of Scandinavia. Jag söker nu en ny stjärna till mitt team! Vill du utvecklas på ett bolag med otroliga möjligheter och jobba i en nybyggd, fräsch och riktig grym butik? Då kan det vara dig jag söker!

Butiken i Mall of Scandinavia är en inspirerande butik med ett härligt gäng som sätter laget före jaget och som alltid strävar efter att ha roligast på jobbet och vinna mest. Vi är referensbutiken som hittills varit obesegrade med många diplom och pokaler med stabila resultat under en längre tid. Kom och skapa nya framgångar och ha sjukt kul på jobbet med oss!

Jag ser gärna att du som söker…

  • Har mycket energi och en positiv inställning. Du strävar alltid efter att bli bäst, bli stolt men aldrig nöja dig
  • Jobbar långsiktigt med god kvalité i din försäljning
  • Är en teamplayer som gör allt för att uppnå både dina individuella, teamets och butikens mål. Du är villig att satsa och är beredd att kliva den där extra milen för att nå hela vägen fram!

Är du redo att anta utmaningen och bli en del av vårt vinnarteam? Skicka in din ansökan idag! Tjänsten är en behovsanställning på deltid och vi kommer att hålla intervjuer löpande. Jag ser fram emot din ansökan!

//Laurence Ibrahim

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på tele2.se/karriar och läs mer.

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla vi anställer.