Madeleine Bjuvenius – förbereder nya kontoret

Madeleine Bjuvenius – förbereder nya kontoret

Madeleine Bjuvenius är koordinator på internservice/facility och just nu arbetar hon med att få alla kringtjänster på plats till Tele2s nya huvudkontor. Det nya huset är just nu under konstruktion –  och vad vore väl ett kontor utan fungerande kaffeautomater eller en välkomnande reception?

Berätta mer om din roll i projektet och vad du gör för att kontorslivet ska fungera smidigt även på den nya adressen.

– Just nu jobbar jag bland annat med att hålla koll på alla befintliga leverantörsavtal och säkerställer att de sägs upp inför flytten. Jag besöker även olika referensprojekt för att tanka information om hur man bäst arbetar med facility service på aktivitetsbaserade kontor.

Receptionen brukar vara en viktig del av ett kontor, både för att välkomna och ge bra service till besökare och medarbetare. Vad kan du berätta om den?

– Receptionen i det nya huset kommer att utgöra navet för de tjänster som vi på facility levererar. Den blir formad som ett L och kommer att bestå av en intern och en extern del, avgränsade med speedgates som ger kontroll över vilka som passerar. I dagens Kistakontor har vi receptionen på entréplan och godsmottagningen på plan två vilket skapar en otydlighet för medarbetarna. Det är naturligtvis enklare med en servicepunkt för den interna och externa hanteringen istället för två. På så sätt kommer vi på facility att kunna leverera en jämnare service i det nya huset.

Kommer det att finnas restaurang och café i det nya huset?

 – Ja, det kommer att finnas både restaurang och café. Restaurangen är redan upphandlad och klar. Det blir Coor som kommer att ha den entreprenaden på uppdrag av Klövern, vår fastighetsägare. Caféet upphandlar vi själva men där är inte avtalet i hamn än. I caféet kommer man att kunna handla sallader, smörgåsar och kaffe. Det kommer även finnas möjlighet att värma sin medhavda mat och äta den i restaurangen. På så sätt kan vi alla umgås på lunchen, oavsett om man har med sig lunch eller föredrar att köpa på plats.