Mitt första intryck av mentorsprogrammet

Mitt första intryck av mentorsprogrammet

Jag visste egentligen inte riktigt vad jag skulle förvänta mig när jag blev antagen till mentors-programmet på Tele2. Vad innebär det egentligen att vara adept?

Vilka är dem andra som kommer att delta? Vad är upplägget för programmet? Ja, frågorna var många. Men efter Kick-offen förra veckan säger jag bara WOW! Det märktes verkligen att Tele2 har lagt ner mycket tid och eftertanke för att mentorskapet ska bli så värdefullt och givande som möjligt, och för att vi adepter ska känna oss noga utvalda och välkomna till Tele2. Tack!

Under Kick-offen fick vi bland annat träffa Tele2s CEO Allison Kirkby (!!!), och höra henne berätta om sin karriär, sina personliga motton och hennes relation till Tele2s värderingar. Malin Selander, Tele2s Press och PR chef var också där för att ge oss tips och riktlinjer inför vårt bloggande här på DataTjej@Tele2 bloggen. Dessutom fick vi träffa Charlotta Wikström, författaren till boken “Vinnande mentorskap”, som gav oss praktiska tips och vägledning till hur mentorskapet kan genomföras för att det ska bli så givande som möjligt. Så nu känns det verkligen som att vi har fått en bra grund att stå på.

Men kanske roligast av allt med kick-offen var att jag nu har fått träffa alla som kommer att vara delaktiga i mentorsprogrammet. Det var första gången jag fick träffa min mentor David, dem andra adepterna Maria, Moa, Jacqueline och Nicole, deras mentorer, och Andreas som är ansvarig för programmet. Och det verkar helt enkelt som ett grymt gäng!

Jag hann inte prata så mycket bara med min mentor David, men han verkar superkunnig och erfaren. Jag känner redan nu att jag har 1000 frågor jag vill ställa till honom. Nu ser jag verkligen fram emot vårt första möte, när jag ska få lära känna honom bättre och lägga upp en plan för våra mentorsmöten det kommande året.

Emmy Ryrstedt