Victor Borg – uppkopplad nästan jämt

Victor Borg – uppkopplad nästan jämt

Till vardags arbetar Victor Borg med teknisk kundsupport. Han är även en av Tele2s ambassadörer som ska vara med och bidra lite extra till företagets närvaro i olika digitala kanaler.

Hur kommer det sig att du valde att söka till ambassadörsprogrammet?

– Jag tycker att sociala medier som företeelse är intressant, inte minst sättet som de är integrerade med sättet vi lever idag. Men även hur vi som företag kan vara med och påverka och ytterligare förbättra för våra kunder.

Vad hoppas du få med dig, lära dig och dela med dig av i rollen som social ambassadör? 

– Lära känna nya människor här på företaget och bekanta mig med vad de jobbar med. Det ska också bli intressant att se hur viktigt det är för ett företag att använda sociala medier som kommunikationskanal och självklart också att dela med mig av mina erfarenheter.

Hur ser dina egna surfvanor ut?

Jag använder min mobil mer än min dator och använder den till allt från nyhetsläsning till bankärenden och shopping. Allt blir väldigt tillgängligt i och med att jag alltid har telefonen med sig.

Men det finns väl någonstans du inte har med telefonen?

.. hade jag haft en vattentät sony Xperia hade jag kanske till och med stått i duschen och streamat musik! Det första jag gör när jag vaknar på morgonen är att sätta igång Spotify och läser nyheter.

När väljer du att inte vara uppkopplad?

– När jag är med min son. Då får telefonen stanna kvar i fickan.