Victoria Danielsson – älskar service, ledarskap och fotboll

Victoria Danielsson – älskar service, ledarskap och fotboll

Victoria Danielsson, du arbetar som Head of Service Experience på Business som är en helt ny tjänst på Tele2. Berätta lite om bakgrunden till att rollen skapades?

– Mitt jobb handlar om verksamhetsutveckling på kundservice. I en serviceorganisation händer det ständigt saker och alla har mycket att göra, och vår uppgift är att vara dem som har tid att fånga upp och analysera idéerna och att omsätta de bästa i praktiken.

Trivs på arbetsplats med action

Känns det spännande att sätta igång?

– Jag har en grym chef, en jättebra ledningsgrupp och fantastiska medarbetare i teamet som alla har stor erfarenhet från kundservice och telekom. Det känns hur kul som helst.

Hur trivs du på Tele2 som företag?

– För flera år sedan var jag på en föreläsning där en person från Tele2 pratade. Jag kände mig oerhört lockad av företaget redan då och nu när jag arbetar här kan jag bara konstatera att min profil är en perfekt matchning mot Tele2s värderingar. Att vara på en arbetsplats där det är mycket action och där man snabbt går från ord till handling passar mig perfekt.

 Brinner för ledarskap

Under årens lopp har du haft många chefstjänster. Vad är det som gör att du tycker att det är roligt att leda andra?

– Då jag är en person som vill vara med och påverka ligger det också nära tillhands att ta ansvar för att saker blir uträttade. Men ledarskapet handlar också om att vilja se människor ta för sig och växa. På mina tidigare jobb har jag sett medarbetare göra fantastiska utvecklingsresor. En viktig ledarroll jag har på fritiden är som tränare i mina söners fotbollslag i IFK Lidingö. Det finns få saker som är så avkopplande som en intensiv fotbollshelg utomhus tillsammans med barnen.

Är du själv gammal fotbollsspelare?

– Jag spelade fotboll själv för IFK Lidingö som ung så när mina söner började spela var det självklart att hoppa in. I den ena sonens lag är vi tre mammor som är tränare och där sticker vi verkligen ut bland alla tränarpappor vid sidlinjen. Jag tror att det är jättebra för mina söner att växa upp med kvinnor som leder.