Är du en av oss?

Testa våra värderingar i vårt quiz

Testa våra värderingar i vårt quiz

På Tele2 kan du med rätt inställning och vilja gå hur långt som helst. När du växer och utvecklas, då växer också Tele2. We challenge you to challenge us. Är du en av oss?

Start

Du är medarbetare i en Tele2-butik som är full med kunder. Du ser en risk i att ni inte kommer hinna hjälpa alla innan några kanske tröttnar och går. Vad gör du?

Du arbetar på ett Tele2-kontor. In kommer en kund som vill ha hjälp med en abonnemangsfråga, men du jobbar inte med den typen av kundärenden. Vad gör du?

Du kan välja flera alternativ. Jag är klar
Så här tänker du: Så här tänker vi: Oavsett var inom Tele2 du arbetar är du med och bidrar till att vi har nöjda kunder som vill stanna hos oss länge. Vi fokuserar på kundens upplevelse oavsett om det är i bemötandet eller när vi utvecklar produkter och tjänster. Gärna med det lilla extra som kunden inte förväntar sig.

På Tele2 finns inga gränser för var din karriär kan ta dig. Med rätt inställning och vilja kan du gå hur långt som helst, vad tror du krävs för att växa på Tele2?

Du kan välja flera alternativ. Jag är klar
Så här tänker du: Så här tänker vi: Vi arbetar tillsammans där jaget är lika viktigt som laget och där är tydliga mål, kompetensutveckling och feedback gör att du har möjlighet att utvecklas hos oss och med oss. När du växer, växer Tele2.

När några av våra medarbetare berättar om Tele2, vad tror du att de säger?

Du kan välja flera alternativ. Jag är klar
Så här tänker du: Så här tänker vi: Tele2 är en utvecklande och spännande arbetsplats, i en bransch som befinner sig i ständig förändring. Därför gäller det att tycka om utmaningar, eget ansvar och att prova nya saker, självklart med hjälp av varandra. Förr oss gör det jobbet roligare.

Vi har starka värderingar som vägleder oss i vårt arbete. Vilka värderingar tror du passar in på Tele2?

Du kan välja flera alternativ. Jag är klar
Så här tänker du: Så här tänker vi: Våra värderingar är Challenge, Open, Action, Quality, Cost Consicous och Flexible. Oavsett var du arbetar i organisationen, kommer du att märka att rätt attityd och delaktighet i vår företagskultur är viktiga framgångsfaktorer i ditt arbete.

Dela ditt resultat
Jag är klar
0/6