Årets Guldmobil för bästa företagsoperatör till Tele2 Business

Vid Mobilgalan, som under gårdagskvällen arrangerades i Stockholm för fjortonde året i rad, korades vinnarna av 2014 års Guldmobiler. I kategorin ”Årets operatör företag” vann Tele2 Business Guldmobilen för sin tillväxt och sin satsning på M2M-kommunikation.

– Vi är naturligtvis väldigt stolta och glada över utmärkelsen Guldmobilen för företag 2014. Jag vill rikta ett stort tack till alla våra kunder och för deras förtroende för oss – nu ser vi fram emot att serva flera fina svenska företag under 2015, säger Anders Långsved, Affärsområdeschef för Tele2 Business.

I kategorin ”Årets Operatör Företag” nomineras och koras enligt arrangören Mobil Business en operatör som under året ”med teknik, tjänst- eller affärsmodellsutveckling har utmärkt sig på företagsmarknaden”.

Juryns motivering till förstapriset Guldmobilen löd:

”För att under året ha bevisat att det inte bara går att ta marknadsandelar inom detta konkurrensutsatta segment, men att samtidigt också ge sig in på nya, växande affärsområden.”

– Det kändes fantastiskt roligt att få ta emot det här priset, som ju är något som tillhör alla som arbetat för Tele2 Business framgångar; från sälj till produktutveckling och IT till kundservice och marknadskommunikation, säger Mikael Gilljam, gruppchef för produktledning mot storföretag på Tele2 Business, som var på plats på galan och tog emot priset.

Fotograf: Anders Wånell
Samtliga vinnare från kvällen (Fotograf: Anders Wånell)

Övriga nominerade var konkurrenterna Telenor, Telia och Tres företagserbjudanden.

För mer information om Mobilgalan 2014 och Guldmobilen, besök: http://www.mobil.se/mobilbusiness

För mer information:
Oliver Carrà, Presschef Tele2 Sverige, 070-426 40 06