Champagnetips som SMS direkt till mobilen

Champagneexperten Richard Juhlin som anses vara en av världens främsta Champagnekännare har provsmakat över 2000 champagner. Den SMS-tjänst som Comviq nu lanserar tillsammans med Juhlin och Market Makers Technology baseras på ett urval av dessa champagner där samtliga ingår i Systembolagets sortiment.

 
Urvalets fem-i-topp-lista kan Comviqs kunder få till sina mobiler som ett SMS-meddelande genom att skicka ett SMS med texten ”Champ topp” till nr 333.
 
Man kan också få tips på champagner i olika prisklasser genom att skicka t ex texten ”Champ 175” till 333. Svaret man får innehåller då champagner till priser under 175 kronor.
 
Var och en av champagnerna i tjänsten har ett särskilt nummer som skickas med svaren med vintipsen. Är man nyfiken på hur t ex Dom Perignon Rose – 85 (2 900 kr), som har nr 28, smakar kan man skicka ett SMS med texten ”Champ 28” till nr 333. Det svar man får är Richard Juhlins omdöme om vinet. Svaret är författat på engelska och skickas i de flesta fall som 2 meddelanden och i något fall som 3 meddelanden.
 
För ytterligare information:
 
NetCom Mediaservice, telefon: 08-5626 4626 (dygnet runt)
 
Information om Comviqs SMS-tjänster finns också på Comviqs website www.comviq.se
 
NetCom AB, som bildades 1993, är ett ledande telekomföretag i Skandinavien. Företaget verkar inom områdena mobila GSM-tjänster, i Sverige under varumärkena Comviq och Tele2Mobil och i Estland genom intressebolaget Ritabell. Inom publik tele- och datakommunikation och Internet verkar koncernen under varumärket Tele2 i Sverige samt dotterbolagen Tele2 A/S i Danmark och Tele2 Norge AS i Norge. Datametrix utgör NetComs enhet för systemintegration. Koncernen erbjuder även kabel-TV-tjänster under varumärket Kabelvision. NetCom äger 17,8 procent av Société Européene de Communication SA (SEC). NetCom är noterat på Stockholms Fondbörs samt på Nasdaq (NECS).