Dalslandskommuner väljer Tele2 Business

Kommunerna Bengtsfors, Åmål, Mellerud, Färgelanda och Dals-Ed har i en gemensam upphandling valt Tele2 Business som leverantör av operatörstjänster för både mobil och fast telefoni. Tele2 Business ska enligt avtalet leverera växel, mobil och fast telefoni och mobilt bredband till kommunerna. Avtalet är skrivet över 36 månader med en möjlig förlängning på 24 månader.

De fem Dalslandskommunerna Bengtsfors, Åmål, Mellerud, Färgelanda och Dals-Ed har gemensamt upphandlat operatörstjänster för mobil och fast telefoni samt mobilt bredband.

I avtalen mellan kommunerna och Tele2 ingår leverans av operatörstjänster för cirka 1600 abonnemang för både mobil och fast telefoni, mobil datatrafik och tillhörande tjänster. Dessutom ska Tele2 leverera cirka 200 mobila bredband.

Tele2 satsar även på nätet i regionen och kommer under en tvåårsperiod att öka antalet basstationer i Dalsland och Västra Götaland med 33 procent.

– I offentliga upphandlingar mäts vi alltid på både pris och kvalitet. Därför är vi naturligtvis stolta över att få tilldelningsbeslutet från dessa fem kommuner. Våra nätsatsningar runt om i landet kommer att bidra till att ännu fler kommuner får upp ögonen för Tele2 Business som en helhetsleverantör, säger Anders Långsved, chef för Tele2 Business.

För mer information samt kontakt med Anders Långsved, vänligen kontakta:
Malin Livhage, Presschef, Tele2 Sverige, tel: 070-426 45 16