Extra- och sommarjobb

Extra- och sommarjobb

Det är roligt, fartfyllt och utvecklande att jobba i våra butiker!

Extrajobb

Vill du vara med och hjälpa oss att ge våra kunder den bästa upplevelsen? Gör som många andra som jobbar på Tele2, starta din karriär som extrasäljare på butikerna.

Vi har idag ca 60 butiker runt om i landet och söker extrapersonal till de flesta utav våra butiker. Arbetets omfattning beror på hur stort behovet är på just den specifika butiken. Det finns möjlighet att jobba på helger, vardagskvällar och även dagtid.

Är du student eller ute efter ett extrajobb? Vem vet detta kan vara din start på en karriär här på Tele2.

Sommarjobb

Vill du ha ett betydelsefullt arbete och jobba under sommaren i våra butiker?

Detta är ett perfekt tillfälle för dig som är grym på service och vill hjälpa oss att ge våra kunder den bästa upplevelsen. Vill du få in en fot och kanske fortsätta resan även efter sommaren? Eller kanske är du student som vill få arbetslivserfarenhet och ge våra kunder service i världsklass? Vem vet det kan vara din start på en riktigt spännande karriär här på Tele2.

Vi har idag ca 60 butiker runt om i landet och beroende på behovet ser omfattningen av tjänsterna olika ut. Men i de flesta butiker behöver vi någon som kan jobba heltid under sommarmånaderna.

Vår rekryteringsprocess för att hitta våra sommartalanger sker vanligtvis i början av våren så håll utkik bland våra lediga jobb framöver och kom och bli en del av oss!