Företagarna väljer Tele2 för operatörs- och växeltjänster

Tele2 har tecknat ett avtal med Företagarna om att leverera mobila operatörs- och växeltjänster. Avtalet omfattar mobilabonnemang och Tele2 Växel Allround som är en molnbaserad tjänst. Företagarna är en ny kund hos Tele2 och avtalet sträcker sig över 36 månader. Enligt avtalet ska Tele2 leverera kommunikationslösningar till huvudkontoret i Stockholm och samtliga 18 regionkontor runtom i landet.

Företagarna är Sveriges största organisation för företagare. Företagarna driver opinion för att förbättra företagarklimatet och göra det enklare att starta, driva, utveckla och äga företag. Organisationen har huvudkontor i Stockholm samt 18 regionkontor runt om i landet. Efter en upphandling har Företagarna valt Tele2 som leverantör av operatörstjänster och molnbaserad växel.

– En av de viktigaste parametrarna i vår upphandling var driftsäkerhet och support. Med Tele2 känner vi oss trygga med att våra lösningar kommer att fungera så som vi vill och att de möjliggör för oss att vara så mobila och flexibla som vi önskar och behöver i vårt arbete, säger Peder Jonsson, IT-ansvarig på Företagarna.

Företagarna sökte efter en ny leverantör vars växelfunktion fungerade optimalt utifrån organisationens speciella behov och där leverantören kunde erbjuda en hög driftsäkerhet och support.

– Vi är väldigt stolta över att få Företagarnas förtroende – deras arbete för att främja företagande i hela Sverige är viktigt och vi ser fram emot att bidra genom att leverera lösningar som går att lita på, säger Anders Långsved, Försäljningsdirektör för Tele2 företagserbjudande.

Med Tele2 Växel Allround väljer kunderna själva hur varje person ska hantera samtalen – via mobil, fast telefon, dator eller en kombination. Växeln är helt anpassningsbar, så det spelar ingen roll hur få eller hur många som är anslutna till tjänsten.

För mer information samt kontakt med Anders Långsved, vänligen kontakta:
Oliver Carrà, Presschef Tele2 Sverige, tel: 070-426 40 06