Tele2 blir en av de första att lansera Samsung Galaxy Fold i Sverige

Tele2 blir en av de första operatörerna i Sverige att erbjuda den omtalade telefonen Samsung Galaxy Fold. Från och med den 26 april är det möjligt för svenska konsumenter att skriva upp sig på en reservationslista och bli bland de första i världen att få ta del av Samsungs nya flaggskeppstelefon.Tele2 och Samsung presenterar idag sitt partnerskap för lanseringen av Samsungs nya telefon Galaxy Fold i Sverige. Från och med den 26 april är det möjligt att via Tele2 och Samsung kunna reservera Samsungs nya flaggskepp, och bli bland de första i världen att få ta del av den nya telefonen. De första enheterna kommer säljas via Tele2s hemsida och utvalda Tele2-butiker, samt via samsung.com och Samsung Experience Store i Stockholm.

Med Galaxy Fold skapar Samsung en ny mobilkategori med världens första vikbara 7,3-tums Infinity Flex Display. Galaxy Fold har Samsungs största smartphone-skärm hittills och är resultatet av flera års utveckling. Materialet och gångjärnsmekaniken gör den flexibel och tålig samtidigt som den behåller en modern design och kan vikas ihop som en bok. Galaxy Fold släpps i första hand i färgerna Space Silver och Cosmos Black och alla enheter kommer med Galaxy Buds-hörlurar, ett skal i kevlar samt ett års försäkring genom Samsung Care+.

Ett begränsat antal Galaxy Fold kommer börja levereras till Sverige med start den 3 maj, till det rekommenderade priset 22 300 kronor. Mer information om vilka Tele2-butiker som kommer erbjuda Samsung Galaxy Fold släpps inom kort på www.tele2.se.

Presskontakt  
Louise Ekman, Head of B2C Communications, Tele2, +46 70 5222 117 / louise.ekman@tele2.com
Följ Tele2 på vårt pressrum: http://om.tele2.se/sektion/pressrum/