Tele2 hyllar alla Sveriges IT-chefer

I dag, den 17 maj, firar vi inte bara Norges nationaldag utan även alla Sveriges IT-chefer på den återkommande IT-chefens dag. 2004 etablerade f d TDC IT-chefens dag, den tredje onsdagen i maj, för att fira alla Sveriges IT-chefer. Nu när Tele2 har förvärvat f d TDC har de tagit över firandet av denna viktiga yrkesgrupp.

– Sedan 2004 har f d TDC årligen valt att hylla Sveriges It-chefer. För oss på Tele2 var det en självklarhet att ta till vara på TDC:s stolta arv och tradition och fortsatt hylla denna viktiga yrkesgrupp, säger Pernilla Nissler, Affärsområdeschef Företagsmarknad, Tele2 Sverige.

I år siktar Tele2 på att nå alla IT-chefer oavsett var de bor i landet. Tele2 har skapat en film som gör det lättare för alla företag att fira och skicka som en hälsning till sin IT-chef.

– Nu bjuder vi in alla att fira sina IT-chefer. För oss är IT-chefer jätteviktiga som kunder, men på olika arbetsplatser runt om i landet är de även kollegor och vänner. Därför vill vi hjälpa alla IT-chefens kollegor med firandet och göra det enkelt för dom att hylla och uppmärksamma sin IT-chef, fortsätter Pernilla Nissler, Affärsområdeschef Företagsmarknad, Tele2 Sverige.

För att hylla din IT-chef går du in på siten https://itchefensdag.se/ för att göra en personlig videohälsning som du sedan kan skicka. Här kan du även läsa mer om hur IT-chefens dag har firats sedan starten 2004.

För mer information kontakta

Malin Selander, Press & Kommunikationschef Tele2 Sverige
070 – 426 4006