Tele2 mobilt bredband 4G ”Bäst i test” enligt PC för Alla

Varje år genomför tidningen ”PC för Alla” ett omfattande test av svenska operatörers mobila bredbandserbjudanden för svenska marknaden  – i årets test, som offentliggjorts i dag, står det klart att Tele2s mobila 4G-bredband får högst totalbetyg av alla i testet med 9 poäng av 10 möjliga och därför också utmärkelsen ”Bäst i test”.

Hela testet går att läsa på PC för Allas webb här.

I PC för Allas test har man testat mobilt bredband från fem operatörer: Tele2, Telia, Tre, Telenor samt Net1. Testet är avgränsat till varje operatörs mest kraftfulla abonnemang med den mest portabla routern – men betyget är avvägt efter vad man kallar ”alla sorters användning” som ska vara representativt för en vanlig användare. Hastigheter har testats och jämförts med hjälp av oberoende Bredbandskollen.

I testet får Tele2s mobila 4G-bredband ett totalbetyg om 9 poäng av 10 möjliga och därmed högst totalbetyg av alla alternativ och utmärkelsen ”Bäst i test”.

– Vi blir naturligtvis väldigt stolta över resultatet och ser det här som ett kvitto på att vår kraftiga nätutbyggnad på 4G i hela landet i kombination med schysstare villkor och mer generösa datamängder är rätt väg att gå för nöjdare kunder, säger Susanne Holmström, försäljningsdirektör på Tele2 Sverige med ansvar för privatmarknaden.

Läs mer om Tele2s mobila 4g-bredband och köp på http://www.tele2.se/handla/mobilt-bredband-4g/.

För mer information, samt kontakt med Susanne Holmström:
Oliver Carrà, Presschef Tele2 Sverige, 070-426 40 06