Tele2 och Viaplay i nytt partnerskap

Tele2 och Viaplay har skrivit på ett samarbetsavtal som till en början ger Tele2s privatkunder två fria månader med Viaplay. Därefter kan kunderna köpa Viaplay, som erbjuder streamade filmer, serier och sport, direkt från Tele2.

En undersökning från Tele2 visar att svenskarna lägger över 5 miljarder kronor på digitala prenumerationstjänster varje år. Tjänster där man kan streama musik är fortfarande mest populära, men tjänster som tillhandahåller streaming av filmer, serier och sport är på stark frammarsch. Ett nytt avtal mellan Tele2 och Viaplay gör det nu smidigare och enklare för Tele2s kunder att få prova på och få tillgång till Viaplays sortiment.

– Vår nya satsning på slopande av traditionella abonnemangsformer passar perfekt för alla som vill använda mobila enheter för att streama filmer och serier. Efterfrågan på digitala prenumerationstjänster växer ständigt och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra privatkunder ett av marknadens vassaste utbud av serier och filmer, säger Samuel Skott, Head of customer and product design på Tele2 Sverige.

Samarbetet väntas gå live i början av nästa år.

För mer information och kontakt med Samuel Skott vänligen kontakta:

  • Malin Livhage, PR-chef, Tele2 Sverige, tel: 070-426 45 16