Tele2 öppnar ny butik i Barkarbystaden

Tele2 fortsätter satsningen mot att nå 70 butiker över hela Sverige. Idag öppnar ytterligare en butik i Stockholmsområdet. Den nya butiken ligger i Barkarbystaden och etableringen innebär att Tele2 stärker sin position i Stockholmsområdet.

Tele2 startade sin satsning på egna butiker 2009, med målsättningen att bygga ett rikstäckande butiksnät med 70 butiker. Förra året nåddes milstolpen 50 butiker. Butik nummer 58 slår i dag upp portarna i det nybyggda området i Barkarby köpkvarter.

– Barkarby har länge varit en viktig handelsplats för Stockholmare. För Tele2 är det naturligt att finnas där våra kunder rör sig och våra butiker är ett bra komplement till våra viktiga återförsäljare och nätbutiken. Kunderna förväntar sig att kunna mötas av personlig service i inspirerande butiksmiljö, säger Holger Fritz, chef för Tele2s butikssatsning.

Nya butiker är bara en del av Tele2s satsning på att ytterligare förbättra för kunderna. Runt om i Sverige pågår just nu ett stort arbete med att bygga ut 4G-nätet för att kunna erbjuda ännu snabbare surfupplevelser.

– Många av våra företagskunder, speciellt små och mellanstora, uppskattar den personliga service som vi kan erbjuda på plats i butikerna. Inget företag är det andra likt när det gäller vilka telekomlösningar de behöver. I vår butik finns säljare specialiserade på företagsmarknaden och de kan ta fram skräddarsydda lösningar, säger Anders Långsved, chef för Tele2 Business.

I samband med butiksöppningen kommer Tele2-kunder att kunna ta del av förmånliga öppningserbjudanden på både abonnemang och smartphones. Erbjudandena gäller för både privat- och företagskunder.

För mer information och kontakt med Holger Fritz och Anders Långsved:
Malin Livhage, Presschef, Tele2 Sverige, tel: 070-426 45 16