Tele2 öppnar ny butik i Jönköping

I våras nådde Tele2 milstolpen 50 butiker i Sverige – nu fortsätter satsningen mot att nå 70 butiker. Idag, torsdagen den 5 december öppnar en ny butik i A6 Center. Etableringen innebär bättre service för Jönköpingsborna och skapar fyra nya jobb.

Tele2 startade sin satsning på egna butiker 2009, med målsättningen att bygga ett rikstäckande butiksnät med 70 butiker. I Jönköping slår Tele2 upp portarna till en ny butik i A6 Center den 5 december.

– Med vår etablering i Jönköping tar vi ytterligare ett steg mot målet om 70 butiker över hela landet. Butikerna är ett bra komplement till våra viktiga återförsäljare och nätbutiken. Kunder förväntar sig i dag att kunna få tillgång till hög servicegrad i moderna butiker. Därför är vi väldigt glada över att nu kunna öppna vår första butik i Jönköping, säger Holger Fritz, chef för Tele2s butikssatsning.

I samband med butiksöppningen kommer Tele2-kunder få ta del av förmånliga öppningserbjudanden på både abonnemang och smartphones. Erbjudandena gäller för både privat- och företagskunder.

– Butikerna är också viktiga för våra företagskunder. Inget företag är det andra likt när det gäller vilka telekomlösningar de behöver. I vår butik finns säljare specialiserade på företagsmarknaden som kan hjälpa Jönköpingsföretagen att ta fram skräddarsydda mobillösningar, säger Anders Långsved, chef för Tele2 Business.

Samtidigt pågår ett arbete för att förstärka Tele2s 3G- och 4G-nät i Jönköpings län, vilket innebär högre hastigheter och bättre täckning i länet.

/Malin Livhage, Presschef, 070-4264516