Tele2 öppnar sin femtionde butik

Tele2s butikskedja fortsätter att expandera. I dag nås en viktig milstolpe när butik nummer 50 slår upp dörrarna på Hornsgatan i Stockholm.

Butikssatsningen som startade 2009 har varit väldigt lyckad med etableringar runt om i landet som skapat över 300 arbetstillfällen. Den nya butiken finns på Hornsgatan på Södermalm i Stockholm. En butik som precis som de övriga ska stötta kunderna med bra erbjudanden och service för att få en maximal mobilupplevelse. Butiken är en del i Tele2s stora satsning om att bygga en rikstäckande kedja.

Etableringen av butiker på orter runt om i Sverige har uppskattats av kunderna och över 300 arbetstillfällen i form av säljare och butikschefer har skapats. Ett bevis på framgången är att Tele2 i fjol utsågs till Årets återförsäljare av tidningen Mobil. Under resten av året planerar Tele2 att öppna fem butiker.

– Våra butiker har visat sig vara ett framgångsrikt komplement till våra viktiga återförsäljare. Det är förstås oerhört kul att se hur mycket kunderna uppskattar butikerna och vi utmanar ständigt oss själva för att fortsätta leverera en hög servicegrad och möta kundernas förväntningar i en modern butik, säger Holger Fritz, ansvarig för Tele2s butiksatsning.

En grupp som fortsätter växa i butik är företagskunderna.

– Butikerna är väldigt viktiga för våra företagskunder, särskilt småföretagare med varierande behov. Genom butikerna får de en kontaktyta där de kan utforma flexibla mobillösningar för sina anställda. I våra butiker kommer vi exempelvis kunna hjälpa företagskunder med allt från växellösningar till rätt tillbehör till mobiltelefonen, säger Holger Fritz.

Hittills i år har Tele2 öppnat butiker i Uppsala, Västerås, Partille och Haninge. Näst på tur är Trollhättan, Kristianstad, samt ytterligare butiker i Malmö.

För mer information, vänligen kontakta:

Per Danielson, Presschef, Tele2 Sverige, tel: 070-426 4516