Tele2 utsett till Årets Operatör vid Telekomgalan

Tele2 är Årets Operatör – det står klart efter Telekomgalan som genomfördes under gårdagskvällen på Grand Hôtel i Stockholm.

Varje år utses vinnare i en rad kategorier i samband med att Telekomnyheterna arrangerar Telekomgalan. I prestigekategorin ”Årets Operatör” var Tele2 i år nominerat med anledning av hur man utmanat branschen i och med slopandet av bindningstider och införandet av ett enda mycket flexibelt abonnemang.

– Det här priset är ett erkännande för alla som jobbat otroligt hårt för att vi skulle göra en framgångsrik lansering av vår nya position som mästare på kundvärde på svenska marknaden, så det känns väldigt roligt och hedrande att få ta emot det här priset för hela Tele2, säger Susanne Holmström, försäljningsdirektör för Tele2s privaterbjudande som tog emot priset på plats under gårdagskvällen.

I kategorin Årets Operatör var utöver Tele2 också operatörerna Bahnhof, Comhem, Halebop samt Telenor nominerade. Motiveringen till Tele2 som vinnare löd:

”Priset till Årets operatör går till ett bolag som har utmärkt sig på ett positivt sätt på marknaden. Just nu är vi mitt i en tid där utvecklingen går otroligt snabbt och dagens affärsmodeller kan vara förlegade redan imorgon. Att inte stå still på en marknad som är i ständig förändring är en egenskap som är värdefull för att driva
bolaget och hela branschen framåt. Vinnaren av årets pris har en mycket lång tradition och historia av att utmana inom telekombranschen. Under förra året vågade man omdefiniera hela sin affär och göra om den från grunden, något som med all säkerhet kommer att påverka hela branschen.”

Priset delades ut av det oberoende branschnyhetsbrevet Telekomnyheterna som ges ut av Exakt Media AB, vinnaren
röstades fram av en jury bestående av framstående representanter från telekombranschen.

Bildtext: Tele2s Susanne Holmström intervjuas på scen i samband med att priset delades ut till Tele2 i kategorin ”Årets Operatör”

För mer information, samt kontakt med Susanne Holmström:

Oliver Carrà, Presschef Tele2 Sverige, 070-426 40 06