Tele2s nya identitet – maxar kundernas möjligheter och släpper datan fri i nytt abonnemang

Tele2 fortsätter att utmana telekombranschen. Tele2 släpper nu mobildatan fri och erbjuder, som enda operatör i Sverige, ett Unlimited-abonnemang till sina kunder. Tele2 har sedan länge varit kända för att erbjuda mest data till sina kunder och nu fortsätter vi att gå i bräschen och ändrar branschstandarden sedan många år.

Svenskar är mer uppkopplande än någonsin. Därför lägger Tele2 sitt fokus på att utveckla tjänster som ger mer kraft till sina kunder. Istället för att begränsa och låsa sina kunder erbjuder de nu ett abonnemang som ger obegränsat med surf. Detta gör det enklare för kunderna att fullt utnyttja de obegränsade möjligheterna som uppkoppling ger.

– Vi ska förstärka och förtydliga Tele2s varumärke. Vi vill fokusera på vad data möjliggör för människor och vill därför ge våra kunder en känsla av att vara dataekonomiskt oberoende. Därför lanserar vi, som den enda operatören i Sverige, ett abonnemang med obegränsad data. Vi slopar gränsen och maxar möjligheterna helt enkelt, säger Samuel Skott, VD på Tele2 Sverige.

Roaming i EU och EES

Per idag ingår även roaming inom EU och EES utan extra kostnad i alla nytecknade privatkunders abonnemang. Befintliga kunde kommer ta del av roaming inom EU och EES från den 15 jun, och de kan redan nu teckna den nya portföljen.

2013 var operatören Tele2 först i branschen med att slopa bindningstider. Något som hyllades av kunderna och därför ser Tele2 att deras naturliga nästa steg är att sänka begränsningarna för sina kunder.

– Människor ska inte känna sig begränsade eller inlåsta i sin relation till oss utan tvärtom. Tidigare handlade begränsningen om bindningstider, fram till nu om möjligheten som kund att fritt uppleva, utforska och göra allt de vill. I en gränslös värld krävs en obegränsad teleoperatör och därför präglas hela Tele2s produktutbud av enkelhet och generositet, säger Samuel Skott, VD på Tele2 Sverige.

Hos Tele2 får kunderna alltid

  • Mest data för pengarna – nu med Unlimited
  • Inga bindningstider. Någonsin
  • Roam like home från den 15 juni – Surfa i Europa som i Sverige
  • Imponerande 4G-nät

För mer information om Unlimited-abonnemanget läs här. För mer information om roaming i Europa läs här

Ny identitet och manér

Från den 21 april presenterar Tele2 sin nya identitet och manér. Genom deras nya koncept ”Power 2” vill Tele2 ge mer kraft till alla kunder, både företag och privatpersoner.

I en värld under konstant förändring behöver alla lära, och med nyfikenhet utforska, alla nya möjligheter som uppkoppling ger. Tele2 presenterar nu sin helt nya kreativa värld ”Tele2 School of power” som är en symbol för Tele2s roll möjliggörare av ett mer uppkopplat liv.

”School of power” är en plats för alla åldrar och intressen, där vi möter olika personer som beskriver produkter, tjänster och digital utveckling med alla dess möjligheter på ett underhållande och lärande sätt.

Se Tele2s manifestfilm här.

För mer information, vänligen kontakta:

Malin Selander, Kommunikationschef , Tele2 Sverige , Tel: +46 704 26 4006