Tele2:s värderingar i grunden för nytt huvudkontor i Kista

Nu är projektstarten för Tele2:s nya huvudkontor i Kista genomförd. Under torsdagen den 13 november gjöt Mats Granryd, VD och koncernchef Tele2 AB, tillsammans med Thomas Ekman, VD Tele2 Sverige, och Klövern AB:s VD Rutger Arnhult in en plakett med Tele2:s värderingar i fastighetens grund. Fastigheten kommer, då den står klar för inflyttning i augusti 2016, vara arbetsplats för över 2 000 medarbetare i ICT-klustret Kista i Stockholm.

I samband med byggstarter för fastighetsprojekt är det branschtradition att gjuta in föremål som har symbolisk anknytning till bolagen bakom bygget – i det här fallet Tele2 och Klövern. Utöver Plaketten med Tele2s värderingar gjöt även Klövern in ett symboliskt hus för att representera bolagets del i uppförandet av fastigheten.

– Vi är ett bolag som bygger på starka värderingar och en stark kultur – därför känns det självklart helt rätt att symboliskt lägga värderingarna i grunden när vi nu tillsammans med Klövern bygger ett fantastiskt nytt huvudkontor i vilket vi kan nå nya framgångar som bolag under många år framöver, säger Mats Granryd, VD och koncernchef Tele2 AB och Thomas Ekman, VD Tele2 Sverige, i en gemensam kommentar.

– Vi är väldigt stolta över att driva det här projektet i nära samarbete med Tele2 som hyresgäst och in3prenör som byggentreprenör. Nu med starten bakom oss lägger vi vårt helhjärtade fokus på att bygga en fantastisk fastighet och ett nytt hem till Tele2, säger Klövern ABs VD Rutger Arnhult.

Högupplöst pressbild från projektstarten och gjutningstillfället tidigare finns bifogad. Vid publicering, vänligen uppge (Fotograf: M&F Foto).
Bifogat finns också arkitektbild på fastigheten (Foto: Klövern AB)

På bilden från vänster: Rutger Arnhult, Klövern, Mats Kimby, In3prenör, Thomas Ekman, Tele2 Sverige, Mats Granryd, Tele2 AB.

För mer information:
För kontakt med Mats Granryd och Thomas Ekman:
Oliver Carrà, Presschef Tele2 Sverige, 070-426 40 06

För kontakt med Rutger Arnhult:
Jacob Mörndahl, Klövern AB, 076-786 88 00

För mer information om fastigheten besök
http://www.klovern.se/sv/Fastigheterprojekt/Pagaende-projekt/Tele-2-Torshamnsgatan-Kista/