Elisabeth Stjernstoft

Elisabeth Stjernstoft

Elisabeth är sedan augusti 2016 chef för Business IT där hennes roll framför allt handlar om att förbättra kundupplevelsen med hjälp av relevant digital teknik.

Hon kommer senast från Apoteket där hon var med om en intressant resa när monopolet togs bort. Innan dess har hon bland annat hunnit med att vara CIO på Bring Citymail och VD på SySteam (Universal). En röd tråd genom hennes karriär har varit att använda IT och det digitala för affärs- och verksamhetsutveckling.

Elisabeth är född i Göteborg, och bor numera i Stockholm. Ända sedan hon var liten har hon gillat datorer och matte, två intressen som fick henne att välja Chalmers. Efter studierna har hon följt sin nyfikenhet och hoppat på det som verkat kul. Hon tycker att det är viktigt att inte bli bekväm, att behålla sin öppenhet och modet att våga. Det är utanför sin egen komfortzon det intressanta händer.

Fritiden ägnar Elisabeth åt friluftsliv. Hon och familjen seglar som galningar, och för att stilla abstinensen efter sin gamla båge kör hon vespa. Tillsammans med ett tjejgäng är hon även med i Team Sky Blue som handlar om att cykla, äta god italiensk mat och dricka vin.