Business Controller – Channels & Operations, Tele2 Sverige.

Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar, det ställer höga krav på oss. Vår nyckel till framgång och att möta de höga kraven är hur vi jobbar och vilka vi är.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Det här är jobbet…

Rollen som Business Controller hos oss innebär att du arbetar nära sälj- och kundservice-avdelningarna och på ett proaktivt sätt ansvarar för enhetens arbete med verksamhetsstyrning, prognos och budgetering, rapportering och uppföljning. Ditt huvudfokus kommer att ligga på Tele2:s butikskedja med dess kostnader, processer och nyckeltal. I den här rollen kommer du att bli en del av ett team på fem personer som rapporterar till enhetens Head of Business Control. I denna roll får du möjlighet att skapa ett stort personligt nätverk både internt inom Channels & Operations och inom övriga delar av Tele2-koncernen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Delta i och leda arbetet med prognos- och budgetarbete
  • Skapa analyser och rapporter av operationella och finansiella nyckeltal för butikskedjan samt kommunicera resultaten till ledningen och övriga verksamheten
  • Driva kostnadsförbättrande och effektiviserande åtgärder inom enheten
  • Delta i projekt inom verksamhetsstyrning och uppföljning
  • Stödja ledning och verksamhet vid investeringar genom att ta fram business case samt presentationsunderlag

Det här är vad du har…

  • Du har minst tre års erfarenhet av att arbeta som controller eller liknande, med en extrem koll på dina siffror och ett fokus på resultaten
  • En av dina uppenbara styrkor är Excel och du har stor vana vid att presentera finansiella resultat
  • Starkt intresse av att förstå en operativ verksamhet och hur affären drivs
  • Erfarenhet av telekombranschen eller Retail är meriterande
  • Universitetsutbildning som civilekonom och/eller civilingenjör el. motsvarande

För att vara en av oss vill vi att du är en analytisk och ansvarstagande person med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är driven och trivs med att arbeta i högt tempo med förmågan att prioritera och arbeta mot deadlines.

Tele2 erbjuder dig…

… en utmanande och mycket spännande tjänst på ett företag i ständig utveckling där vi har kul, fokus på affären och ständigt utmanar marknaden.

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

Tjänsten är placerad i Kista.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande varför vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 2 juli.