Key Account Manager till Comviq

Key Account Manager till Comviq

Comviq är en utav de snabbast växande mobiloperatörerna på den svenska marknaden. Vi fokuserar på att leverera lägst pris, en enkel kundupplevelse och schyssta villkor. Comviq har ca 2 000 000 kunder. Vi är marknadsledare inom kategorin kontantkort och är sedan re-lanseringen av varumärket 2012 även den snabbast växande operatören på abonnemangsmarknaden. Vår kultur kännetecknas av högt tempo, stort individuellt ansvar och en stark tro på att allt kan bli bättre. Att utmana samt att våga göra annorlunda ligger i vårt DNA och vi älskar att vinna! Comviq marknadsförs som en egen operatör på den svenska marknaden och är en del av Tele2 Sverige AB.

Vill du vara med och utveckla försäljningen för ett av Sveriges starkaste varumärken?

Det här är jobbet…

…Som Key Account Manager driver och utvecklar du försäljningen för Comviq kontantkort i olika försäljningskanaler. En stor del av arbetet innebär att hitta och utveckla nya kanaler. Du arbetar nära tillsammans med vår produkt- och marknadsavdelning. Allt för att ytterligare stärka Comviqs position som nr 1 på svenska marknaden.

Det här är vad du gör…

Leverera försäljning enligt de mål som är uppsatta Utveckla våra samarbeten med distributörer och banker Hitta nya försäljningskanaler och etablera samarbeten med nya partners Planera, genomföra och utvärdera kampanjer Vara med och driva försäljningen i dagligvaru- och servicehandeln Samarbeta när med vår marknads- och produktledning i framtagandet av nya kampanjer/produkter

Det här är vad du har…

…Vi letar efter dig som passionerat utmanar gamla konventioner och älskar förändringar! Du är en kreativ person som frodas i ett högt tempo där du får stort individuellt ansvar redan från dag ett. Du är nytänkande och innovativ samt har en god förmåga att hitta nya väger för att ständigt förbättra. Det är en självklarhet att du förstår och lever efter Tele2s värderingar – öppenhet, kostnadsmedvetenhet och flexibilitet.

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av någon form av försäljning. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift samt goda kunskaper i Officepaketet. Har du en akademisk utbildning är det meriterande.

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad. … stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram. … Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Är du en Account Manager som brinner för sälj, och vill jobba på ett väletablerat företag så tror vi att du är helt rätt person för oss. Och att vi är helt rätt plats för dig. Vi ser fram emot att få träffa dig.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på tele2.se/karriar och läs mer.

Tjänsten är placerad i Kista.

Välkommen med din ansökan senast den 30 juli. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan omgående.